سخنان رهبر انقلاب افق جدیدی در معرفی تفسیر تسنیم باز کرد

این روز ها داشتن و مطلع شدن از اخبار روز جهان می تواند بسیار کمک کننده باشد. با ما همراه باشید تا همیشه از به روز ترین اخبار با خبر شوید.

سخنان رهبر انقلاب افق جدیدی در معرفی تفسیر تسنیم باز کرد

 
سخنان رهبر انقلاب افق جدیدی در معرفی تفسیر تسنیم باز کرد

حجّت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی‌آملی گفت: رهبر معظم انقلاب یک افق دیگری را در تفسیر تسنیم گشودند. اظهارات ایشان در جهان اسلام معنای دیگری پیدا کرد. تعبیر ایشان که واقعاً حوزه وامدار آیت‌اللّه جوادی است، یک تعبیر عادی نیست.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار دست‌اندرکاران برگزاری همایش بین‌المللی تفسیر تسنیم فرمودند: «راجع به آیت‌الله آقای جوادی، به نظر من حوزه واقعاً وام‌دار ایشان است؛ ایشان کار بزرگی انجام دادند. اینکه انسان از یک جای کوچکی شروع کند تفسیر قرآن را و چهل سال آن را ادامه بدهد، این کار آسانی نیست؛ یعنی انسان وقتی فکر کند، خواهد دید کار خیلی بزرگی است استقامت بر این کار، خسته نشدن در این کار، تردید پیدا نکردن در ادامه‌ی این کار، بلکه شاید ــ من البتّه توفیق پیدا نکردم این را نگاه کنم بفهمم ــ احتمالاً شوق و ذوق مفسّر محترم نسبت به آیات در گذشت زمان بیشتر هم شده باشد؛ احتمالاً باید این‌جور باشد.» 1403/12/04

این همایش به همراه آیین رونمایی از هشتاد جلد تفسیر تسنیم، ششم اسفند 1403 در مدرسه‌ی عالی دارالشّفاء قم برگزار شد. به همین مناسبت رسانه‌ی KHAMENEI.IR در گفت‌وگو با حجّت‌الاسلام والمسلمین سعید جوادی‌آملی، رئیس بنیاد علوم وحیانی اسراء و عضو شورای سیاست‌گذاری همایش، برخی از ابعاد شخصیتی و علمی حضرت آیت‌الله جوادی‌آملی و مهم‌ترین امتیازات تفسیر تسنیم را بررسی کرده است.
 
حضرت آیت‌الله جوادی آملی دارای ابعاد علمی و عملی متعددی هستند. ما با شخصیتی مواجه هستیم که فقیه، فیلسوف و عارف است و فعالیت‌های گسترده‌ای در عرصه‌های اجتماعی و سیاسی قبل و بعد از انقلاب داشته‌اند. ایشان به عنوان سفیر حضرت امام در پیام رسولانه ایشان نیز نقش ایفا کرده‌اند. در این گفت‌وگو به طور خاص می‌خواهیم به جنبه‌ی قرآنی شخصیت ایشان بپردازیم، در ابتدا سابقه‌ای از دوران تحصیل ایشان بفرمایید.
بحث درباره‌ی حضرت آیت‌الله جوادی آملی بسیار گسترده است؛ هم از نظر شخصیت و هم از نظر سه فصلی که ایشان به لحاظ علمی پشت سر گذاشته‌اند. اولاً، ایشان بسیار زودهنگام وارد حوزه‌های علمی و اندیشه‌های اسلامی شدند. زمانی که به حوزه‌ی علمیه آمل وارد شدند، تقریباً 13 سال داشتند یعنی بعد از اتمام کلاس ششم ابتدایی، به حوزه رفتند. در دوران سخت رضاشاهی و برخورد با دین و دیانت و فرهنگ، ایشان دوران دشواری را سپری کردند.

اما وقتی وارد حوزه شدند، با شخصیت‌های طراز بالایی روبه‌رو شدند که از نجف برگشته بودند و از اساتید بزرگ مانند مرحوم آخوند خراسانی درس آموخته بودند. به عنوان مثال، آیت‌الله غروی شخصیتی ممتاز بودند که درس‌های اصول اولیه ــ مانند قوانین ــ را از ایشان فراگرفتند. آیت‌الله غروی شاگرد بلافصل مرحوم آخوند بودند و مرحوم آخوند نیز در برخی مسائل کفایه به تقریرات ایشان توجه داشت. همچنین، شاگردان دیگری از مرحوم آقا ضیاء عراقی و مرحوم نائینی نیز در حوزه‌ی آمل وجود داشتند. ورود به این سطح علمی بسیار متفاوت است با داشتن اساتیدی که در سطح ابتدایی هستند. به عنوان مثال، کسی که لمعه می‌خواند و می‌خواهد ادبیات درس بگوید، با کسی که از نجف در بحث‌های خارج فقه و اصول برگشته، بسیار متفاوت است.

منبع:
https://texasbbqreview.com/معرفی-محبوبترین-سایتهای-شرطبندی
https://www.studyinassam.com/راهنمای-کامل-ورود-به-دنیای-سایتهای-ش
https://apsprostore.com/بررسی-مزایا-و-معایب-سایتهای-شرطبند
https://freeaddclassified.com/چگونه-سایتهای-شرطبندی-امن-و-مطمئن-ر
https://moretubeviews.com/سایتهای-شرطبندی-معتبر-راهنمای-انت
https://www.kathygroverrealestateagentlantanatx.com/معرفی-محبوبترین-سایتهای-شرطبندی
https://www.ray-banoutletstore.com/راهنمای-کامل-ورود-به-دنیای-سایتهای-ش
https://www.spiderwebmastertools.com/بررسی-مزایا-و-معایب-سایتهای-شرطبند
https://www.realmsonourbookshelves.com/چگونه-سایتهای-شرطبندی-امن-و-مطمئن-ر
https://www.periodismolatino.com/سایتهای-شرطبندی-معتبر-راهنمای-انت
https://alduniatours.com/معرفی-محبوبترین-سایتهای-شرطبندی
https://raipurbusiness.com/راهنمای-کامل-ورود-به-دنیای-سایتهای-ش
https://www.politicsisnotabanana.com/بررسی-مزایا-و-معایب-سایتهای-شرطبند
https://www.fckarabakh.com/چگونه-سایتهای-شرطبندی-امن-و-مطمئن-ر
https://webbeyondsolutions.com/سایتهای-شرطبندی-معتبر-راهنمای-انت

۰ ۰
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.